Капак на клапаните (на цилиндровата глава​) с гарнитура, BMW 3 E46 316.318 -2005.3 E90 318.320 -2011.1 E81 / 87 118.120 -2011.5 E60 520 2007-, X3 E83 2.0 -2011

285.00лв.

Собствена информация
BMW 3 E46 316.318 -2005.3 E90 318.320 -2011.1 E81 / 87 118.120 -2011.5 E60 520 2007-, X3 E83 2.0 -2011
Баркод
5902048045805
КАПАК-КЛАПАНИ
Капак на клапаните (на цилиндровата глава​) с гарнитура, BMW 3 E46 316.318 -2005.3 E90 318.320 -2011.1 E81 / 87 118.120 -2011.5 E60 520 2007-, X3 E83 2.0 -2011