Лентов Кабел за Волан, BMW 1 E81/E87 2003-,3 E90/E91 2005-,X1 E84 2009-,X5 E70 2007-,X6 E71/E72 2007-/ЗА АВТОМОБИЛИ БЕЗ ОТОПЛЯЕМ ВОЛАН

120.00лв.

Собствена информация
BMW 1 E81/E87 2003-,3 E90/E91 2005-,X1 E84 2009-,X5 E70 2007-,X6 E71/E72 2007-/ЗА АВТОМОБИЛИ БЕЗ ОТОПЛЯЕМ ВОЛАН – ЩЕПСЕЛ № 1:6 ЩИФТА, ЩЕПСЕЛ № 2:6 ЩИФТА, ЩЕПСЕЛ № 3:6 ЩИФТА, ЩЕПСЕЛ № 3:6 ЩИФТА, ЩЕПСЕЛ № 3:6 ЩИФТА, ЩЕПСЕЛ
Баркод
5902048876362
Clocksprings, Лентов Кабел
Лентов Кабел за Волан, BMW 1 E81/E87 2003-,3 E90/E91 2005-,X1 E84 2009-,X5 E70 2007-,X6 E71/E72 2007-/ЗА АВТОМОБИЛИ БЕЗ ОТОПЛЯЕМ ВОЛАН